Skip to content Skip to footer
indiánok kultúrája lányok nevelése felnőttkorig apacs
Indiánok kultúrái – lányok nevelése felnőttkorig
Az indiánok között a lányok nevelésének jellege a felnőtté válás határáig társadalomtól függően változott. Egyes közösségekben nemcsak háztartásvezetésre és a feleség létre készültek, hanem a kapcsolatok és társadalmi kötelékek kiváló ápolásának tudományára is. Tudd meg, hogyan értek el az indián lányok a felnőtté avatásig!
Indiánok kultúrái anyai szerepek tipi wigwam gyerekek
Indiánok kultúrái – anyai szerepek
Az indián nőket a filmek gyámoltalannak ábrázolják, pedig szükség esetén – pláne gyermekeiket védelmező anyaként – szinte kivétel nélkül mind felvették a harcot. Ezen felül tápláltak, gondoskodtak, családot tartottak össze. Tudj meg róluk többet!
Indiánok apai szerepek fiú gyermek
Indiánok kultúrái – apai szerepek
Az indiánok főleg a sokat torzító indián regényekből híresek, de sokkal kevésbé ismert, hogy valójában hétköznapjaikban, különböző szerepeikben hogyan is viselkedtek. Mint például miként is működtek az indiánok apai szerepek terén. Tudj meg róluk többet!
Emily Ratajkowski A testem divatipar őszinteség hazugság képmutatás
Emily Ratajkowski – Hogyan támogassuk azt minden tettünkkel, amit állítólag nem akarunk pártolni?
Mit csinál Emily Ratajkowski őszinteség helyett munkájában? Használja azt a rendszert, ami ellen állítólag harcol, vagy legalábbis nem ért vele egyet, majd könyvet ír róla, mennyire rossz is ez neki, és még azzal is tisztában van, hogy visszás a viselkedése. Mindezzel az őszinteség látszatát keltve, amiért szép kis summát zsebel be. Íme előállt a képmutatás…
Nemi szerepek az életen át

Ne maradj le szerepekről!

Iratkozz fel hírlevelünkre az elgondolkoztató cikkekért!