Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Emily Ratajkowski A testem divatipar őszinteség hazugság képmutatás
Emily Ratajkowski – Hogyan támogassuk azt minden tettünkkel, amit állítólag nem akarunk pártolni?
Mit csinál Emily Ratajkowski őszinteség helyett munkájában? Használja azt a rendszert, ami ellen állítólag harcol, vagy legalábbis nem ért vele egyet, majd könyvet ír róla, mennyire rossz is ez neki, és még azzal is tisztában van, hogy visszás a viselkedése. Mindezzel az őszinteség látszatát keltve, amiért szép kis summát zsebel be. Íme előállt a képmutatás…
Pszichológusok transz törvény tiltakozás segíteni akarókat büntetik
Pszichológusok hiábavaló tiltakozása: a spanyol transz-törvény a segíteni akarókat bünteti
A transznem-érzeten valóban segíteni akarást a Spanyol Kormány sokkoló mértékű büntetéssel sújtja. Pszichológusok tömegei tiltakoztak a spanyol transz-törvény ellen, elmagyarázva, hogy a nemi identitási feszültség (nemi diszfória) csak nagyon ritkán valós. Az esetek legnagyobb részében a személy szociális környezetére és pszichés állapotaira vezethető vissza, ami kezelhető lenne.
Emily Ratajkowski feminista a testem könyv kritika
Jószándék, vagy érdek? Emily Ratajkowski feminista énje
Emily Ratajkowski: A testem c. könyv zavaros a tekintetben, vajon az írónak őszinte-e a megnyilvánulása abban, hogy teste megmutatásával és feminista aktivistaként nőtársait ugyanarra buzdítva, másokon akar segíteni, vagy megfontolt érdekek húzódnak mögötte? Bárhogyan is legyen, utánajárunk, milyen következményekkel is járhat ez az elképzelés.
Nemi szerepek az életen át

Ne maradj le szerepekről!

Iratkozz fel hírlevelünkre az elgondolkoztató cikkekért!